24-timers vakttelefon

64 80 88 04

Låsesmed med vakttelefon

Hvordan sikre sameiet med hjelp fra låsesmed | Gratis befaring fra Norlås

 

I et sameie kan man være sårbar for innbrudd eller andre sikkerhetsproblemer. En av de mest effektive måtene å beskytte seg mot slike farer på, er å installere trygge låsesystemer. Hos Norlås har vi lang erfaring med innbruddssikring av sameiet, og gjennom en gratis befaring kan vi vurdere hvilke systemer som passer best for eiendommen. 

 

Gode løsninger for hele sameiet


Som beboer i et sameie må man forholde seg til flere enn bare seg selv, også når det kommer til sikkerhet og låsesystemer. Som låsesmed er vi eksperter på skreddersydd sikkerhet for sameie, som gavner alle beboerene. Det gjør at man tryggere kan ferdes inn og ut av boligen, og oppleve en generell trygghet når man oppholder seg i hjemmet. Vi har god erfaring med både standariserte låsesystemer og kodelåser, som er svært populært blant våre kunder. I tillegg kan vi bistå med blant annet dørautomatikk, postkasser, innbruddssikring og adgangskontrol. Slike løsninger er gode investeringer som i sin helhet vil være med på å forbedre sikkerheten for alle beboerene i sameiet. Du kan sende en prisforespørsel via mail eller kontaktskjema på hjemmesiden, eller kontakte oss via telefon på 64 80 88 04.


Få en gratis befaring


Hos Norlås tilbyr vi gratis befaring av sameie. Her kan vi enklere kartlegge hvilke sikkerhetssystemer som er best egnet for sameiet, for å sikre beboerene best mulig. Dette gir oss dessuten muligheten til å gjennomføre en grundig gjennomgang av de eksisterende sikkerhetssystemene for å kunne gi skreddersydde anbefalinger uten noen forpliktelser. På en slik befaring vil du bli mødt av fagfolk med mer enn syv års erfaring i bransjen, og som er eksperter på å finne de beste løsningene for ethvert sameie. Du kan bestille en gratis befaring ved å kontakte oss via telefon. Vi streber etter å kunne gi rask service, og er som regel tilgjengelig for å hjelpe på dagen, eller førstkommende dag.

Låsesmed med 24-timers vakttelefon


Vi vet at det kan oppstå problemer som for eksempel tap av nøkler eller vranglås, også utenfor de normale åpningstidene. Det er nettopp derfor vi i Norlås opererer med en 24-timers vakttelefon, slik at sameiet, eller enkeltpersoner, kan få hjelp av en låsesmed til alle døgnets timer. Dette er en tjeneste de færreste låsesmeder tilbyr, men som vi ser på som en essensiell del av den totale tryggheten til våre kunder. Du kan kontakte oss på 64 80 88 04 for alle akutte problemer, hele døgnet. 

 

Hvis du ønsker å øke sikkerheten i sameiet, kan du ta kontakt for en gratis og uforpliktende befaring, slik at vi kan finne den beste løsningen for deg. 

 

Tilbake til oversikten

Kan jeg få gratis befaring av en låsesmed?

Hos Norlås tilbyr vi gratis befaring av din bolig, slik at vi kan skreddersy den beste sikkerhetsløsningen for ditt sameie.

Hvilke sikkerhetssystemer bør man ha i et sameie?

Det finnes en rekke forskjellige sikkerhetssystemer man kan ha i et sameie, som alle er med på å øke sikkerheten til beboerene. Hos Norlås har vi blant annet erfaring med låsesystemer, dørautomatisering, adgangskontroll, postkasser, videoovervåkning og innbruddssikring. Dette er alle tilbud som egner seg godt til å sikre sameie.

Har låsesmeder døgnåpent?

Vi i Norlås har en 24-timers vakttelefon, der du kan få hjelp ved blant annet tap av nøkler, eller vranglås. Kontakt oss på 64 80 88 04 for å få hjelp til alle døgnets timer.

0

Norlås AS

Vi filer nøkler, bytter ut låser / adgangskontroll og tilbyr låsetjenester hele døgnet i Asker og omegn. Ring oss enten du bor i bolig, borettslag/sameie eller næringslokaler.

Telefonnummer:

64 80 88 04

E-post: 
post@norlaas.no